Ταχύτατη απομυθοποίηση Κασσελάκη - Ο ΣΥΡΙΖΑ δονείται, και αυτός χορεύει στον Λυκαβηττό

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες για να γίνει κατανοητό ότι ο Κασσελάκης είναι μια φούσκα, ένα εντελώς ακατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί ενός τραυματισμένου αλλά μεγάλου κόμματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε αρχηγός που έχει ηγετικά προσόντα, ΤΟ ΠΡΩΤΟ που κάνει όταν αναλαμβάνει είναι να ΕΝΩΣΕΙ. 

Κλείνεται στα γραφεία του κόμματος και τηλεφωνεί σε όσους γνωρίζει ότι μπορεί να σταθούν απέναντι του. Μοιράζει σωστά τις κομματικές θέσεις ενώ σε όσους αλλάζει τους αξιοποιεί αλλού. Παρακολουθεί κάθε αντίδραση και όταν βλέπει τάσεις διάσπασης επεμβαίνει. Καλεί διαφωνούντες στο τηλέφωνο ή και στο γραφείο του και επουλώνει πληγές. Ακούει, υπόσχεται, ζητά στήριξη από τον κάθε έναν χωριστά.

Δείτε τι κάνει ο Κασσελάκης την ώρα που δονείται ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ από αποχωρήσεις, σκληρές κουβέντες, ακόμα και απαξιωτικά σχόλια προς το πρόσωπο του: Το πρωί πάει βόλτα με το σκυλάκι του, μετά πάει γυμναστήριο και το βράδυ χορεύει σε συναυλίες στο Λυκαβηττό. Ενδιάμεσα επαναλαμβάνει τις γνωστές στερεότυπες φράσεις "όλοι μαζί" και διάφορα άλλα ασήμαντα και πολιτικά αφελή.

Στο μεταξύ, ξηλώνει στελέχη από τον κομματικό μηχανισμό χωρίς να τους ενημερώσει, δηλαδή με περιφρόνηση, αναίδεια και φυσικά χωρίς πολιτική συσπείρωσης. (Πρώτα τους καλείς και τους ευχαριστείς , μετά τους αποκαθηλώνεις και τέλος τους ρωτάς αν δέχονται να προσφέρουν από κάπου αλλού).

Ο Κασσελάκης θα απομυθοποιηθεί  σε χρόνο ρεκόρ. Δεν θα μπορέσει ούτε για μια ώρα να δείξει ότι κάνει για την δουλειά (αρχηγός μεγάλου κόμματος , ηγέτης). Θα γίνει σύντομα ένας αρχηγός - παρωδία. Και στο τέλος θα συσπειρώνει γύρω του μόνο αντισυστημικούς πάσης φύσεως που θα βλέπουν σε αυτόν μια διέξοδο διαμαρτυρίας. Μέχρι εκεί όμως. Μετά το κενό.

                                          ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης