Συνέχεια στις ποινικές εμπλοκές της Χρυσής Αυγής

χρυση αυγη βουλευτές

Πολύ πιθανές είναι οι δικαστικές διώξεις κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής (ακόμα και συλλήψεις). Οι βουλευτές Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Γιώργος Γερμενής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και δεν αποκλείεται, οι ανακρίτριες κ. Κλάπα και κ. Δημητροπούλου, εάν το κρίνουν, να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης.

Οι ανακρίτριες θα καλέσουν επίσης σε νέα απολογία τους ήδη κατηγορούμενους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη για τα επεισόδια στο Ηράκλειο της Κρήτης και Ηλία Παναγιώταρο για διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς επίσης και τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο για παράνομη λειτουργία ραδιοερασιτεχνικού σταθμού.

Παράλληλα οι εφέτες-ανακρίτριες θα διερευνήσουν και άλλες δικογραφίες που αφορούν τη δράση της Χρυσής Αυγής, όπως είναι η υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, που θεωρείται πολύ πιθανό ότι, από τον ανακριτή Πειραιά, όπου εκκρεμεί, θα διαβιβαστεί στο Εφετείο, η δολοφονική επίθεση κατά αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα αλλά και άλλες παλαιότερες επιθέσεις εναντίον μεταναστών,


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης