Πολύ πιθανό να γίνουν και συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Δράση εγκληματικής Οργάνωσης. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία που συλλέγονται από το άνοιγμα των τηλεφωνημάτων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Εμπλέκονται τουλάχιστον τρείς βουλευτές. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι συλλήψεις είναι άμεσες που καταλήγουν σε απαγγελία κατηγοριών, ακόμα και προφυλάκιση!

Τα τηλεφωνικά ευρήματα αυτά, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις θυμάτων των επιθέσεων και τα όσα αποκάλυψαν οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες–πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής για τη δομή και τη δράση της οργάνωσης, φαίνεται ότι συγκλίνουν επαρκώς στην ύπαρξη «δομημένης ομάδας» και τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης.

Εφόσον τελικώς απαγγελθεί κακουργηματική κατηγορία ακόμα και εις βάρος βουλευτών του κόμματος, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ταχύτατες, καθώς στην περίπτωση αυτόφωρης κακουργηματικής πράξης, η ποινική διαδικασία κινείται άμεσα χωρίς να απαιτείται άδεια της Βουλής. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι οι εμπλεκόμενοι μπορούν να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με σύλληψη (σ.σ. στην περίπτωση έκδοσης ενταλμάτων) ή ακόμη και με προσωρινή κράτηση.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης