Ποινικές διώξεις ακόμα και για τα ΕΙΚΟΝΙΚΑ χρέη μέσω του φόρου ακινήτων...

τσιμέντο
Η υπέρτατη αδικία στο χαράτσι για τα ακίνητα είναι τούτη : Όσοι αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν τον ΕΙΚΟΝΙΚΟ αυτό φόρο, θα διωχθούν ποινικά ως καταχραστές δημοσίου χρήματος και οι ποινές για να εξσγοραστούν είναι πολλές χιλιάδες ευρώ! 
Στο κατατεθέν νομοσχέδιο, οι αδικίες και οι παγίδες του νέου φόρου ακινήτων παραμένουν, ενώ οι όποιες αλλαγές έγιναν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής δεν ήταν αρκετές για να περιορίσουν τις πρόσθετες επιβαρύνσεις σε ορισμένες κατηγορίες φορολογουμένων.
Ο νέος φόρος ουσιαστικά είναι συνέχεια του «χαρατσιού», ενώ ο υπολογισμός βασίζεται σε αντικειμενικές αξίες του 2007 αν και έχουν μεσολαβήσει πέντε χρόνια βαθιάς κρίσης.

Επίσης, όπως είπαμε, όποιος δεν μπορεί να πληρώσει τον φόρο ακινήτων λόγω οικονομικής αδυναμίας, μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και «εγκληματίας» και να διωχθεί ποινικά σύμφωνα με παλαιότερο νόμο που δεν διορθώνεται.

Ακόμη, δεν υπάρχει καμία εξαίρεση για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, για τα ξενοίκιαστα και για τα ακίνητα που είναι υποθηκευμένα στις τράπεζες. Ενώ το ακίνητο δεν σου ανήκει πια, το... πληρώνεις.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης