Μπερλουσκόνι: Στην Ελλάδα έχουν σχεδόν εμφύλιο...

"Επιστρέφω για να μην  γίνουμε Ελλάδα", δηλώνει ο Μπερλουσκόνι! "Οι Ιταλοί όχι μόνο δεν έχουν κουραστεί μαζί μου, αλλά θα το δείξουν άμεσα με την ψήφο", διαβεβαίωσε ο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Porta a Porta» της Rai 1, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι αν συνεχιστούν οι πολιτικές που εφαρμόζονται «θα αυξηθούν εδώ 3 εκατομμύρια άνεργοι, η κυβέρνηση θα πρέπει να αυξήσει τους φόρους και θα καταλήξουμε μάλλον όπως η Ελλάδα που είναι σχεδόν σε εμφύλιο πόλεμο».

«Η κατάσταση στην χώρα που αγαπώ επιδεινώνεται…νιώθω ότι έχω καθήκον να μην αφήσω την χώρα να πέσει στο βάραθρο» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Με έχετε ανάγκη και γι' αυτό δεν απέχω όταν νιώθω το καθήκον να προσφέρω βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη. Δέχθηκα πιέσεις να μην αφήσω την κατάσταση να επιδεινωθεί όπως συμβαίνει τώρα. Με την αποχή και τον διαμερισμό των ψήφων στα μικρά κόμματα δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση» απάντησε ο Μπερλουσκόνι, ερωτηθείς από τον παρουσιαστή Μπρούνο Βέσπα, για το αν θα είναι εν τέλει υποψήφιος για την πρωθυπουργία της χώρας.

Παράλληλα, ο Καβαλιέρε επιβεβαίωσε ότι το κόμμα του, το Pdl, έχει προτείνει την αναβολή των εκλογών για μια ή δυο εβδομάδες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης