ΜΜΕ : Αγριανθρωπισμός και με τον βουλευτή Τσουκαλά

Η ανικανότητα και η αθλιότητα δεν έχουν προηγούμενο στα κεντρικά τηλεοπτικά ΜΜΕ. Περίπου λοιδωρούν τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Δ. Τσουκαλά (ή κάνουν πλακίτσα), επειδή εισέπραξε 1 εκατ. ευρώ από συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Παράλληλα υποστηρίζουν ΨΕΥΔΩΣ ότι αγόρασε 11 ακίνητα, ενώ η αλήθεια είναι (γιατί να την διερευνήσουν;) ότι είναι κληρονομιά με τον ίδιο να κατέχει μικρά ποσοστά ιδιοκτησίας...

Ο βουλευτής έδωσε διευκρινίσεις για την αποζημίωση συνταξιοδότησης ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ αλλά και το υψηλό εισόδημα που δηλώνει στο «πόθεν έσχες». Όπως αναφέρει «μετά από 35 συνεχή έτη εργασίας στην ολλανδική τράπεζα ABN-AMRO αποχώρησα το Δεκέμβριο του 2010 (πολύ πριν εκλεγώ βουλευτής), έχοντας θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα».

«Η συγκεκριμένη τράπεζα είχε ασφαλίσει όλο της το προσωπικό με τους ίδιους όρους στην ασφαλιστική εταιρεία GENERALLI σε ειδικό πρόγραμμα συνταξιοδότησης, από όπου παρέλαβα την επιταγή της αποζημίωσής μου, που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εφάπαξ, αλλά αποζημίωση από ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης