Κόμμα Λατινοπούλου: Η κόντρα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και η επόμενη ημέρα στη δεξιά πολυκατοικία

Ένα ματς με συνέχειες φαίνεται πως θα είναι αυτό που ξεκίνησε χθες το βράδυ μεταξύ της Αφροδίτης Λατινοπούλου και της πλευράς του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με αφορμή την ανακοίνωση της κ. Λατινοπούλου για την ίδρυση κόμματος με τον τίτλο «ΠΑΤΡΙΔΑ», ελάχιστα διαφορετικό από το κόμμα «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος διέγραψε προ ημερών την ως τότε αντιπρόεδρό του και συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή Πρόδρομο Εμφιετζόγλου ως αντιπρόεδρος πλέον της Πατριωτικής Ένωσης.

Το όνομα του σχηματισμού ήταν το πρώτο επεισόδιο, με την πλευρά Μπογδάνου να ετοιμάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, ισχυριζόμενη ότι το όνομα είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και την κ. Λατινοπούλου να απαντά ότι ο τίτλος του δικού της κόμματος δεν είναι ακρωνύμιο και περιέχει και το όνομα της. Το επόμενο στάδιο της σύγκρουσης, τώρα, είναι τα στελέχη του νεοσύστατου κόμματος.

Πλέον, η μάχη των άλλοτε συνοδοιπόρων, μιας και μαζί είχαν αποχωρήσει από την Εθνική Δημιουργία που είχε συγκροτηθεί μαζί με τον Θάνος Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, θα έχει συνέχειες, αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και ένα μέρος της θα μεταφερθεί σίγουρα στις δικαστικές αίθουσες και, βεβαίως, στον Άρειο Πάγο. Αυτός θα κληθεί να λύσει, ως άλλο Σκοπιανό, το… ονοματολογικό

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης