Ζήτω το Πανεπιστημιακό Άσυλο (που αφορά την ελεύθερη διακίνηση... ναρκωτικών, βίας, εκβιασμών και μαζικής ρύπανσης)

Η διακίνηση ιδεών είναι παντού ελεύθερη στην Ελλάδα, εκτός από τα Πανεπιστήμια όπου α) Συμμορίες τα έχουν ως ορμητήρια για εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και πάσης φύσεως παρανομίες και β) ακραία στοιχεία που δήθεν είναι αναρχικοί ή αριστεροί, διακόπτουν γενικες συνελεύσεις, δέρνουν φοιτητές, χτίζουν γραφεία με πρυτάνεις μέσα, βάφουν με σπρέι και χυδαία συνθήματα όλους τους τοίχους κ.ο.κ. 

Γιατί συμβαίνουν αυτά τα απίστευτα στα ελληνικά Πανεπιστήμια; Διότι όλη αυτή την εξωφρενική παρανομία την προστατεύουν κόμματα της αντιπολίτευσης που αρνούνται την φύλαξη τους και την προστασία της Γνωσης. 

Δείτε τι διαπιστώθηκε στην Φοιτητική Εστία Ζωγράφου. Είχαμε 32 συλλήψεις, μελών τριών συμμοριών, που διέπρατταν ένοπλες ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά, με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Οι τρεις συμμορίες διέπραξαν τουλάχιστον 29 ληστείες και κλοπές σε καταστήματα, σούπερ μάρκετ και οικίες, όπως επίσης και πλήθος συναλλαγών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η πρώτη συμμορία φέρεται να είχε τον ρόλο του έμπορου ναρκωτικών, η δεύτερη ήταν η πιο σκληρή που πραγματοποιούσε ληστείες και είχε επιβάλλει με τον τρόμο την παρουσία της στις εστίες της Πολυτεχνειούπολης, ενώ η τρίτη είχε επιφορτιστεί με τη στρατολόγηση νέων μελών

Οι κατηγορούμενοι είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν έλεγχο στα πρόσωπα που έμπαιναν στις παλιές φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης, ενώ είχαν απειλήσει με όπλο φοιτητές. Παράλληλα, είχαν προβεί και σε ληστείες σε βάρος φοιτητών. Οι συμμορίες δρούσαν από το 2019.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης