Αναπόφευκτος ο θάνατος της Χρυσής Αυγής -

H "Χρυσή Αυγή" τελειώνει σαν κόμμα. Με την ηγετική ομάδα στην φυλακή, τους εναπομείναντες εκτός να αλληλοσπαράσονται και τα απλά μέλη να κρύβονται ή να εξαφανίζονται, είναι πλέον θέμα ολίγου χρόνου η κατάρρευσή της. Επιπλέον η συντεταγμένη Πολιτεία έχει ξεκινήσει θυελώδη αντεπίθεση στην αυθαιρεσία της και αυτό ΔΕΝ αντιμετωπίζεται. Οι συλλήψεις θα πολλαπλασιαστούν.

Η "Χρυσή Αυγή" πάντως δεν θα προχωρήσει σε παραιτήσεις βουλευτών της. Αν το κάνει, αυτοκτονεί. Αντιθέτως θα προσπαθήσει να συσπειρώσει την βουλευτική της ομάδα (παρακαλά να μην γίνουν εκλογές) και θα μιλά για πολιτικές διώξεις "επειδή το πολιτικό σύστημα έβλεπε με τρόμο την δημοσκοπική της άνοδο".

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΧΑ λειτουργούσε σαν εγκληματική οργάνωση με πλήθος κακουργηματικών και παραβατικών πράξεων. Η Δικαιοσύνη συνέτριψε το θράσος και την ανομία αυτής της οργάνωσης κάνοντας απλά το λειτούργημά της. Και εδώ έχουμε επίσης μια μεγάλη ΕΙΔΗΣΗ. Η χώρα έχει αποκτήσει για πρώτη φορά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Δικαιοσύνη που δεν ποδηγετείται από το πολιτικό σύστημα όπως συνέβαινε διαχρονικά.

Ο δρόμος για μια απολύτως ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν έχει ολοκληρωθεί. Όμως έχουμε περάσει το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου αυτού.

Στο μεταξύ, τα αδικήματα που διώκονται οι συλληφθέντες είναι πάρα πολλά. Συγκεκριμένα:

- Δολοφονία Παύλου Φύσσα

- Δολοφονία Πακιστανού στα Πετράλωνα

- Απόπειρα δολοφονίας αλλοδαπού στη Μεταμόρφωση

- Απόπειρα δολοφονίας Αιγύπτιου στην Ιχθυόσκαλα

- Δεκάδες ξυλοδαρμοί

- Κατηγορία εκβιασμού καθώς φέρονται στελέχη της Χρυσής Αυγής να μετέχουν σε δίκτυο εκβιασμών μικροπωλητών και καταστηματαρχών.

- Το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης