Έθνος : Όταν ο Μιχαλολιάκος κάρφωνε συνεργάτες (!)

Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι φασίστας με την ψυχή του... Όπως γράφει το Έθνος έχει συλληφθεί 4 φορές για παράνομη "πολιτική" δράση ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα κάρφωσε συνεργάτες του! Συγκεκριμένα το Έθνος γράφει : 

"... Το 1978, συλλαμβάνεται (ΣΣ για τέταρτη φορά) μαζί με άλλους για σειρά βομβιστικών ενεργειών στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα του αφαιρείται ο βαθμός του αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων.

Παραπέμπεται στον ανακριτή για παράβαση του νόμου «περί καταστολής της τρομοκρατίας» σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια για παράβαση του νόμου «περί όπλων και εκρηκτικών υλών» ως ένοχος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση μαζί με τους Α. Καλέντζη, Α. Πρωτοπαπά, Θ. Παπουτσά, Λ. Παξινόπουλο, Ν. Τσάμη, Ι. Γιαννόπουλο και "συντονιστή" τον λοχαγό Τζαβέλα.

Μετά από μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 μηνών. Σύμφωνα με έγγραφα της εποχής κατά τη δεύτερη κατάθεσή του έδωσε στην αστυνομία 8 ονόματα συνεργατών του, που οι ποινές τους κυμάνθηκαν από 5 μέχρι 12 χρόνια φυλάκιση".

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης