Χαρά και χρώμα για τα παιδιά του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Πάτρας

PATRINISTAS: ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 

Την  Κυριακή, 27 Νοέμβριου,  συγκεντρωνόμαστε στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου (δίπλα στο Αρχαίο Ωδείο) για έναν περίπατο στις γειτονιές των Ανωνύμων (Άνω Πόλη, Αγ. Βαρβάρα, Προσφυγικά). Θα μας ταξιδέψει στο χτες ο κ. Ξενοφών Παπαευθυμιου, μουσειολόγος, συντηρητής έργων τέχνης, συγγραφέας και επιμελητής αρκετών εκδόσεων όλων αφιερωμένων στην πόλη μας.

Mετα από αυτή τον χαλαρό και ξεκούραστο περίπατο ανασκουμπωνομαστε….Ξεκινάμε μια μεγάλη δράση για το Καραμανδανειο Νοσοκομείο Παίδων. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε Χαρά και Χρώμα στα παιδιά που νοσηλεύονται. Η δράση μας χωρίζεται σε τρεις φάσεις και χρειαζόμαστε την συμμέτοχη και την βοήθεια όσο το δυνατόν περισσότερων Πατρινών.

ΦΑΣΗ 1η. ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/12.

Συγκεντρώνουμε παιχνίδια και βιβλία στα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας (Βύρωνος 20Α έναντι σχολικού συγκροτήματος Τεμπονερα), ώρες 7.00 ΕΩΣ 9.00μμ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Τα παιχνίδια και τα βιβλία πρέπει να είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για παιδιά ηλικίας από 5-13 ετών.

ΦΑΣΗ 2η. ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12 ώρα 11.00πμ.

Ομάδες Patrinistas θα απευθυνθούν σε γονείς που ψωνίζουν σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών ζητώντας τους να προσφέρουν πάμφθηνα μικρά παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Καραμανδανειο.

ΦΑΣΗ 3η. ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12

Όλη η Ομάδα των Patrinistas θα είναι στις 10.30 π.μ στο Καραμανδανειο Νοσοκομείο. Θα μοιράσουμε τα παιχνίδια, θα βάψουμε και θα διακοσμήσουμε τους τοίχους των θαλάμων και των διαδρόμων με ζωγραφιές και θα απασχολήσουμε δημιουργικά μαζί με ειδικούς τα παιδιά διασκεδάζοντας μαζί τους.

Ζητάμε την ανταπόκριση των Πατρινών σε όλες τις φάσεις της δράσης μας. Μπορείς να προσφέρεις ένα μικρό παιχνίδι η/και βιβλίο στα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας

Μπορεις να συμμετέχεις σε οποια φαση της δράσης μας όπου και όπως μπορείς.

Ζητάμε:

  • Nέους που ασχολούνται με graffiti αλλά και επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές να μας βοηθήσουν στο βάψιμο και στην διακόσμηση

  • Aνθρώπους που ασχολούνται με παιδιά (κλόουν, θεατρικές ομάδες, μουσικούς, νηπιαγωγούς κλπ) την βοήθεια τους στην διασκέδαση των παιδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου patrinistas@gmail.com

H δράση μας γίνεται με την άδεια και την συνεργασία της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Μπορείτε να μαθαίνετε όλα μας τα νέα, άλλα και να επικοινωνείτε με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μέσω της σελίδας μας στο Facebook! Απλά κάντε Like! Για να σας ενημερώνουμε τακτικά για τις δράσεις και τις συζητήσεις μας διαβάστε τον ιστοτοπο μας www.patrinistas.gr και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.
Σας περιμένουμε.

 

ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ – ΝΟΙΩΣΕ ΟΜΟΡΦΑ

Πάτρα 23/11/2011

Patrinistas

Ομάδα Εθελοντισμού & Ενεργοποίησης...

www.patrinistas.gr

e-mail:[email protected]

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης