Ο διωγμός των Ελλήνων (για τα αυτοκίνητά τους), συνεχίζεται: Νέοι άδικοι φόροι ακόμα και για 2000 κυβικά

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, εφόσον κινείται είναι... απόδειξη πλουτισμού και θα φορολογείται (στην Ελλάδα) σκληρά!

Όχι μόνο δεν ανακουφίζουν την αγορά αλλά αντιθέτως, με σκληρά και άδικα μέτρα καταστρέφουν το επιχειρείν ή μειώνουν δραματικά την όποια ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Πώς να εξηγήσει κανείς φόρο της τάξης του 5% επί των τεκμηρίων για ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα ηλικίας έως 10 ετών με κυβισμό 1.929, έως 2.500 εκατοστών.

Για δε τα ΙΧ κυβισμού άνω των 2.500 κυβικών, πισίνες, σκάφη αναψυχής μήκος άνω των έξι μέτρων και αεροσκάφη ο φόρος ανεβαίνει στο 10%.

Αυτός ο φόρος ο λεγόμενος και "φόρος πολυτελούς διαβίωσης" θα έχει μόνιμη ισχύ και θα επιβληθεί με βάση τις φορολογικές δηλώσεις που θα συμπληρωθούν το 2014. Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση η επιστροφή του συγκεκριμένου φόρου κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να επιτευχθεί φορολογική δικαιοσύνη..!

Το τι θα συμεί είναι γνωστό: Θα καταθέσουν τις πινακίδες των "ακριβών" ΙΧ τους και θα κυκλοφορούν με παλιά επικίνδυνα οχήματα. Η κυβέρνηση θα υποχρεώσει έναν ολόκληρο λαό να κινείται με αυτοκίνητα των 1000 κυβικών...

Παράλληλα, επιβάλλεται συμπληρωματικός φόρος στα κέρδη επιχειρήσεων για ανακριβή, πλαστά ή εικονικά τιμολόγια, νόθευση φορολογικών στοιχείων ή καταχώρηση στα βιβλία αγορών ή εξόδων που δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης