Μόνο η Ελλάδα δεν δανείζεται

Μόνο η Ελλάδα δεν δανείζεται

 

Καμία χώρα στον πλανήτη Γη δεν έχει ισοσκελισμένους ετήσιους προυπολογισμούς. Ακόμα και χώρες με σκληρή λιτότητα "μπαίνουν μέσα" και χρειάζονται δανεικά. Το χειρότερο: Οι χώρες που εκπροσωπούν τον καπιταλισμό έχοντας δύναμη, πλούτο, αλλά και την δυνατότητα να τυπώνουν χρήμα, ακόμα και αυτές έχουν ελλειματικούς ετήσιους προϋπολογισμούς και πρέπει να καταφεύγουν στον δανεισμό.

Οι ΗΠΑ δανείζονται αν και τυπώνουν συνέχεια δολάρια. Η Γερμανία δανείζεται αν και είναι η ισχυρότερη χώρα στην Ευρώπη. Ποιά χώρα δεν της επιτρέπεουν να δανείζεται; Της Ελλάδας! Η κατεστραμένη οικονομικά Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα του πλανήτη που πρέπει να ΜΗΝ δανείζεται! Μάλιστα είναι υποχρεωμένη και να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό της και να εξοφλεί χρέη της.

Αναρωτιέται κανείς τι σόϊ πολιτικοί είναι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα. Δεν έχουν κανένα σχέδιο ανάπτυξης. Λένε "ναι" σε ότι απαιτούν οι δανειστές. Και έχουν αποδεχθεί να ισοσκελίσουν τους ετήσιους ισολογισμούς της χώρας αν και απαγορεύεται να δανείζονται!

Σκεφθείτε μια επιχείρηση που δεν έχει ταμείο, δεν πληρώνει τους προμηθευτές της και έχει σταματήσει να παράγει. Καλεί "σοφούς" να τις προτείνουν λύσεις. Και αυτοί της λένε: "Μην δανειστείς. Πούλα μηχανήματα, απέλυσε υπαλλήλους και πάρε από τις τσέπες των εργαζομένων ότι έχουν". Σώζεται έτσι μια επιχείρηση;

"Ναι", λένε Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης.

                 molonoti.gr