Στρός Καν - Ντιαλό : Τα " βρήκανε " στα 1,5 εκατ δολλάρια !

στρος καν

   1,5 εκατ. δολάρια έδωσε ογενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν στη Ναφισατού Ντιαλό, την καμαριέρα που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση .

   Η Journal du Dimanche υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της ότι στις 10 Δεκεμβρίου ο δικαστής Ντάγκλας Μακίον του δικαστηρίου του Μπρονξ είχε ανακοινώσει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τερματίσουν τη δικαστική διαμάχη τους αλλά δεν αποκάλυψε πότε το ακριβές ποσό που θα έδινε ο Στρος-Καν.

   Πηγές της εφημερίδας σήμερα κάνουν λόγο για αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων, ποσό που επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον του Στρος-Καν . Η Ντιαλό πήρεε μια επιταγή λίγο πάνω από 1 εκατ. αφού το 30% από τα χρήματα αυτά πήγαν στους δικηγόρους της. Έχει πάρει επίσης αποζημίωση και από τη New York Post που την είχε κατηγορήσει για πορνεία.

   Η δικαστική περιπέτειά για τον Στρος-Καν έληξε οριστικά , 19 μήνες αφότου το σκάνδαλο τον υποχρέωσε να παραιτηθεί από το ΔΝΤ και έβαλε τέλος στις προεδρικές φιλοδοξίες του στη Γαλλία. Μέχρι σήμερα πάντως ο ίδιος αρνείται να δηλώσει το παραμικρό για ότι συνέβη στις 14/05/2011 στη σουίτα του στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης