Ρούμπι: Έτσι γινόντουσαν τα σεξι πάρτι του Μπερλουσκόνι

Αμοιβές 2.000-3.000 ευρώ σε κάθε κοπέλα έδινε ο Μπερλουσκόνι στα περίφημα πάρτι του. Ωστόσο η Ρούμπι τον αθωώνει: Δεν συνευρέθηκα ποτέ μαζί του, είπε.

Η Ρούμπι περιγράφει μια βραδιά ως εξής: «Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο αλλά δεν αντιλήφθηκα ποτέ να υπήρχαν σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι».

Η Ρούμπι Καρίμα πρόσθεσε ότι στον ιδιοκτήτη της εταιρίας μοντέλων που της επέτρεψε να πάρει μέρος στα δείπνα της βίλας του πρώην πρωθυπουργού είχε πει ότι ήταν 20 ετών —στην πραγματικότητα, ήταν 17 ετών τότε— ενώ είχε χρησιμοποιήσει πλαστό όνομα και επώνυμο, εμπνεόμενη από μια σαπουνόπερα και μια γνωστή αιγύπτια τραγουδίστρια.

«Την δεύτερη φορά που πήγα στα δείπνα του Αρκορε κοιμήθηκα στην έπαυλη, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό μου. Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωινό», είπε η Μαροκινή νέα.

Αναφερόμενη στις χρηματικές συναλλαγές της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Ρούμπι είπε πως λάμβανε από τον πρώην πρωθυπουργό «φακέλους με δυο χιλιάδες, ή τρεις χιλιάδες ευρώ» χωρίς όμως να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

Σημειωτέον ότι πρωτόδικα ο Μπερλουσκόνι πήρε ποινή... έξι ετών!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης