Δυο μόνο φανατισμένοι δολοφόνοι έχουν αναστατώσει ολόκληρη τη Γαλλία - Τρόμος σε όλη τη χώρα για νεες επιθέσεις - Άλλοι δυο νεκροί;

Μπορούν δυο βαριά οπλισμένοι άνθρωποι να υποβάλλουν σε δοκιμασία ένα ολόκληρο κράτος στο μέγεθος της Γαλλίας; Φαίνεται πως ναι και αυτό είναι η απόδειξη ότι το κοινωνικο-πολιτικό σύστημα στην Δύση έχει "κουραστεί".Είναι ανοχύρωτο μπροστά στον φανατισμό και τον αγριανθρωπισμό.

Οι δυο δολοφόνοι του Charlie είναι αυτή τη στιγμή οχυρωμένοι σε κτίριο εταιρείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι βαριά οπλισμένοι. Πέντε ελικόπτερα ίπτανται στην περιοχή Σεν -ε- Μαρν.

Το σημείο της επιχείρησης είναι κοντά στο αεροδρόμιο του Σαρλ ντε Γκωλ, ενώ κοντά βρίσκεται ένα κολέγιο και ένα δημοτικό σχολείο. Κάτοικοι της πόλης στέλνουν μηνύματα στο Twitter εκφράζοντας την ανησυχία τους. «Ακούμε πυρά από το σχολείο! Απαγορεύεται να βγούμε» έγραψε μια κοπέλα.

Σε συναγερμό βρίσκονται τα νοσοκομεία της περιοχής. Κινητοποιήθηκαν σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη.

Συνολικά, 80.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού (!) συμμετέχουν στο κυνήγι των δραστών, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας.

ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ;

το πρωί σημειώθηκε νέα ανταλλαγή πυροβολισμών στην εθνική οδό 2 βορειοανατολικά του Παρισιού, στην περιοχή Νταμαρτέν-αν-Γκελ που βρίσκεται σε απόσταση 15 χλμ από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μεσα ενημέρωση υπάρχουν 2 νεκροί και 20 τραυματίες. Οι εισαγγελικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη θυμάτων.

Σημειωτέον ότι οι δράστες δεν ανησυχούν για την τύχη τους. Θα πάρουν μαζί τους "όσους περισσότερους άπιστους μπορουν" και όταν πεθάνουν, τους περιμένει ο Παράδεισος...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης