Γερμανία: Σε 5 πόλεις περικύκλωναν τις γυναίκες σκορπώντας τον τρόμο

Ανυπολόγιστες προς το παρόν διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση με τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στη Γερμανία την Πρωτοχρονιάκ καθώς όπως προκύπτει εκτός από την Κολωνία παρόμοια περιστατικά καταγράφηκαν σε τουλάχιστον άλλες τέσσερις πολεις, το Αμβούργο, τη Στουτγάρδη, το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη.

Δράστες ήταν άνδρες νεαρής κυρίως ηλικίας - αυτόπτες μάρτυρες μιλούν και για παιδιά μικρότερα των 18 ετών - που επιτέθηκαν σε γυναίκες κάθε ηλικίας αρπάζοντας τους και χρήματα, πορτοφόλια κτλ. Η τακτική τους ήταν σοκαριστική: Ομάδες των 30-40 ατόμων περικύκλωνε γυναίκες και τις έκλεβε αφού τις παρενοχλούσε και σεξουαλικά. Σε πολλές περιπτώσεις πετούσαν πάνω τους και πυροτεχνήματα (φωτο).

Πολλές γυναίκες περιγράφουν με τρόμο τι έζησαν. Σε μια μόνο πόλη, την Κολωνία έχουν υποβληθεί τουλάχιστον 100 επίσημες καταγγελίες, που αφορούν κυρίως σεξουαλικές επιθέσεις συμπεριλαμβανομένων και δύο βιασμών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και την αστυνομία οι δράστες έμοιαζαν με Αφρικανούς και Άραβες. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί μόνο τρία άτομα.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης