Οι ελληνικές φυλακές γεμίζουν από επώνυμους..!

Οι φυλακές αρχίζουν να γεμίζουν από επώνυμους, κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Ήδη η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ξεκίνησε απεργία πείνας θεωρώντας ότι έχει προφυλακιστεί άδικα, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορό της, η κ. Σταμάτη εντός της εβδομάδος θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Η κυρία Σταμάτη, στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα στον ανακριτή, αρνήθηκε την κατηγορία που αντιμετωπίζει και φέρεται να υποστηρίζει ότι τα οικονομικά ήταν αποκλειστική ευθύνη τού συζύγου της και ότι η ίδια δανειοδοτήθηκε για το ακίνητο της Ακρόπολης, επειδή, λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να λάβει δάνειο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στο απολογητικό υπόμνημα, που παρέδωσε στον ανακριτή, επισημαίνει ότι ουδέποτε είχε συνεργαστεί η συναλλαγεί με offshore εταιρείες, πλην της Νobilis, από την οποία αγόρασε το ακίνητο στην Ακρόπολη και τονίζει ότι ουδέποτε περιήλθε σε γνώση της κάτι επιλήψιμο.

Στην φυλακή οδηγείται και ο πρώην μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου, που παραδόθηκε χθες από τις σκοπιανές Αρχές στην Ελλάδα, Μάκης Ψωμιάδης. Ο Ψωμιάδης, που ήταν προφυλακισμένος στα Σκόπια επί 6 μήνες, οδηγήθηκε αρχικά στο Εφετείο ενώπιον του εισαγγελέα εκδόσεων Ευ. Παντιώρα, για να εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και ακολούθως στην Ευελπίδων, στον εισαγγελέα εκτέλεσης, ώστε να επικυρωθεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του, που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης