Υποβόσκουσα βία και οργή στην Αθήνα

βια

Η βία εισέρχεται επικίνδυνα στην καθημερινότητα των Ελλήνων με απόλυτη ευθύνη των κυβερνώντων. Προπηλακισμοί, μαχαιρώματα, άνθρωποι στα νοσοκομεία και τώρα ένας νεκρός περιγράφουν την αδυναμία των πολιτικών να περιορίσουν την ασύδοτη Χρυσή Αυγή. Το φαινόμενο θα επεκταθεί.

Ο Πάνος Καμμένος έζησε και αυτός την βία με άγριες γροθιές και αίματα 'οταν πήγε στον τόπο του φονικού στην Αμφιάλη.Αυτό σημαίνει οργή κατά των πολιτικών συνολικά. Το θέμα με το φονικό στην Αμφιάλη κέντρισε το ενδιαφέρον του διεθνούς τύπου.

Η δολοφονία του αριστερού καλλιτέχνη της χιπ χοπ και αντιφασιστικού ακτιβιστή που μαχαιρώθηκε χθες τη νύχτα, επισκιάζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σήμερα στην Αθήνα κατά της διαθεσιμότητας, γράφει ο Guardian

«Ένας 'νεοναζί' κρατείται για την δολοφονία του Έλληνα μουσικού, Παύλου Φύσσα», τιτλοφορεί το ρεπορτάζ του, το βρετανικό δίκτυο BBC.

"Αθήνα, δολοφονία αντιφασίστα ράπερ. Ομολόγησε εξτρεμιστής της ΧΑ" γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica,σημειώνοντας ότι η δολοφονία εντείνει ακόμη περισσότερο μια ήδη δύσκολη κατάσταση, σε μια χώρα που έχει γονατίσει από την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που επιβάλλουν ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ ως όρους για τα πακέτα βοήθειας».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης