Το Funky Goyrmet, στα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου - Ποιά τα 10 καλύτερα στην Ελλάδα

Ένα αθηναϊκό εστιατόριο στην λίστα των 25 καλύτερων του κόσμου; Ναι. Το Fynky Goyrmet, είναι στα 25 καλύτερα πολυτελή εστιατόρια στο κόσμο για το 2015, τα οποία αξιολόγησε το TripAdvisor, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως.

Το ελληνικό εστιατόριο που περιλαμβάνεται τόσο στην παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα πολυτελή εστιατόρια όσο και στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή. Στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε την 21η θέση και στην ευρωπαϊκή τη 13η. Βρίσκεται στον Κεραμεικό (Παραμυθιάς 13 και Σαλαμίνος - τηλ. 210.524.2727).

Οι λίστες καταρτίστηκαν με βάση τις επιλογές των χρηστών του TripAdvisor. Την 1η θέση στην παγκόσμια και στην ευρωπαϊκή λίστα των 25 καλύτερων εστιατορίων κατέλαβε το Martin Berasategui στην Ισπανία.

Στην ελληνική λίστα με τα 10 καλύτερα πολυτελή εστιατόρια, μετά το Funky Gourmet που κατέλαβε την 1η θέση, βρίσκονται κατά σειρά προτίμησης τα εξής: Ελαίας γη (Κηφισιά), Tamam (Ρόδος), Lotus Eaters (Ελούντα), Sea Side by Notos (Περίβολος Σαντορίνης), ΜΑΝΗΜΑΝΗ (Αθήνα), Πρίμα Πλώρα (Ρέθυμνο Κρήτης), Το Psaraki (Βλυχάδα Σαντορίνης), Κέρασμα (Ρόδος), Μelenos Lindos Restaurant (Λίνδος Ρόδου).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης