Στουρνάρας - Γεωργιάδης στον κόσμο τους...

Ας κρυώνουν οι Έλληνες. "Το μέτρο της εξίσωσης του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης κρίνεται απολύτως πετυχημένο και η κυβέρνηση πιστώνεται το μέτρο»  δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας το πρωί των Χριστουγέννων, μετά από σύσκεψη που είχε με τον  υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτη και τον υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη για το πρόβλημα της αιθαλομίχλης.
 
«Αναγνωρίζουμε το πρόβλημα, αλλά η θεραπεία δεν είναι η μείωση της τιμής» συμπλήρωσε ο κ. Στουρνάρας. O κ. Στουρνάρας σημείωσε ότι την Τρίτη ξεπεράστηκαν τα όρια αιρούμενων σωματιδίων σε ορισμένες πόλεις της Ελλάδας και για «λόγους υγείας η κυβέρνηση δεν κάνει διακοπές».
Για και την οικονομική αποτελεσματικότητα του μέτρου σοβαρές επιφυλάξεις έχουν εκφράσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και 41 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε σε πιο έντονο ύφος ότι «το μέτρο είναι απολύτως επιτυχημένο». Συμπλήρωσε ότι όσοι αντιτίθενται σε αυτό άθελά τους παίζουν το παιχνίδι των λαθρεμπόρων. «Πέντε εκατομμύρια δικαιούνται επίδομα θέρμανσης και παρέχεται δωρεάν ρεύμα για όσους έχουν κοινωνικό τιμολόγιο» είπε.
Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης