Ρεκόρ συμμετοχών την Κυριακή στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 9 π.μ. ως τις 5.30 μ.μ.

Με τη συμμετοχή 35.000, περίπου, δρομέων, από όλο τον κόσμο,  πραγματοποιείται την Κυριακή 9 Νοεμβρίου ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης που περιλαμβάνεται στις παράπλευρες εκδηλώσεις  έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο της AIMS Πάκο Μποράο, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Δημοσθένης Ταμπάκος και οι έλληνες πρωταθλητές Λούης ΤσάτουμαςΛυκούργος ΤσάκωναςΕλισάβετ Πεσιρίδου.

Ο κ. Παναγόπουλος σε συνέντευξη Τύπου αναφέρεθηκε στο ρεκόρ συμμετοχών, που ξεπερνούν τις  35.000 σε όλες τις αποστάσεις. Ενθουσιασμένος από την συμμετοχή δρομέων από όλο τον κόσμο, ήταν ο Πάκο Μποράο«Έχοντας τα γραφεία μας στην Ελλάδα, κερδίζουμε σε συναίσθημα και αναγνώριση. Εκ μέρους της AIMS εύχομαι σε όλους νέες επιτυχίες στον ΑΜΑ και καλό καιρό την Κυριακή», είπε ο Μποράο, που έκανε γνωστό, πως φέτος θα τρέξει στην αυθεντική διαδρομή.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

 

Από τις 09.00 έως και τις 17.30 που θα διεξαχθεί ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα πραγματοποιηθούν στη διαδρομή: Λ. Μαραθώνος – Μαραθωνοδρόμων – Τύμβος Μαραθώνα – Μαραθωνοδρόμων – Λ.Μαραθώνος – Λ.Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου - Λ.Β.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης