Προχωρούν σε αντάρτικο πόλης χωρίς να κρύβονται - Ανησυχεί η ΕΛΑΣ

Όταν οι αστυνομικοί είδαν το βίντεο με την ληστεία Τράπεζας στο Βελεστίνο έπαθαν ένα... σοκ. Ο βασικός δράστης φορούσε μόνο γυαλιά και δεν ενδιαφερόταν να κρύψει τα χαρακτηριστικά του! Ήταν η απόδειξη ότι πλέον αρκετοί από τους νεους που έχουν περάσει στο αντάρτικο πόλης, έχουν αποφασίσει να το κάνουν φανερά και δεν νοιάζονται αν θα συλληφθούν...

Τι έχουν αποφασίσει λοιπόν; Να ζουν κυνηγημένοι θεωρώντας ότι δεν είναι εύκολο να συλληφθούν αν κρύβονται και να αφοσιωθούν σε αυτό που κάνουν..!

Οι αστυνομικοί ήδη ανησυχούν. Πιστεύουν ότι διάφορες τρομοκρατικές ομάδες, βρίσκονται σε φάση συνεννόησης στον χώρο τους με στόχο τη συνεργασία και κοινή δράση μεταξύ των ομάδων και οργανώσεων.

Για παράδειγμα, την ίδια περίοδο που η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη για το χτύπημα στη ΝΔ, έδωσε ξανά το «παρών» η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς που μετά τη βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού δημοσιοποίησε το «σχέδιο Φοίνικας» - την αναγέννηση δηλαδή της οργάνωσης - και προανήγγειλε νέο κύκλο επιθέσεων.

Σ'αυτό τον κύκλο περιλαμβάνεται και  το χθεσινό τρομοδέμα στον ειδικό εφέτη ανακριτή των Πυρήνων. Τις ίδιες ημέρες, όμως, στις αρχές του Ιουνίου, είχαν κάνει διαδικτυακή εμφάνιση και ο Μαζιώτης με τη Ρούπα (καταζητούμενοι), οι οποίοι σχολίασαν την απόφαση του δικαστηρίου για τον Επαναστατικό Αγώνα που τους αφορούσε και μιλούσαν για «νέα ένοπλη, προλεταριακή αντεπίθεση».

Οι Αρχές ασφαλείας συνδέουν και τα τρία αυτά στοιχεία και τα ζυγίζουν σε συνδυασμό με τις πληροφορίες για πιθανή ενίσχυση του οπλοστασίου των τρομοκρατών, πέρα από τις ρουκέτες RPG, και με ρουκέτες τύπου LAW (ελαφρύ αντιαρματικό).Εν ολίγοις οι νεαροί είναι και βαριά εξοπλισμένοι.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης