Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ

κρητη, ολλανδς, ανιματερ, ανακριτρια,

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακρίτριας ο Ολλανδός ανιματέρ , οποίος κατηγορείται για τις 20 μαχαιριές, που τραυμάτισαν βαριά τον 12χρονο, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Ο Σράιβερ έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας περίπου 15 λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του λόγια ήταν πως δεν θυμάται τίποτα! 

Η ανακρίτρια διέταξε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ ο 20χρονος Ολλανδός θα κρατηθεί σε φυλακή με ψυχιατρικό τμήμα, προκειμένου να ακολουθεί την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για την κατάστασή του.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Λαμπρινός, ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του 20χρονου αναφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε με αποτέλεσμα την αιματηρή επίθεση στον 12χρονο Ρώσο.

Όπως ανέφερε επίσης, ο 20χρονος πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή και υποστήριξε πως υπάρχει μια απόφαση δικαστηρίου από το Άρμεν της Ολλανδίας, για πλήρη δικαστική συμπαράσταση, το οποίο σημαίνει ότι η υπογραφή του 20χρονου σε έγραφα δεν έχει ισχύ. 

Η μητέρα και η αδελφή του κατηγορούμενου κατέθεσαν τον ιατρικό του φάκελο, όπου σύμφωνα με τις ίδιες βεβαιώνεται ότι ο 20χρονος είναι αυτιστικός, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης