Πουλάνε τζάμπα στον ξένο τουρίστα ενώ "γδέρνουν" τον Έλληνα

Οι ελληνικές τουριστικές μονάδες πωλούν τσάμπα στους ξένους και πανάκριβα στους... Έλληνες! Ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή" περιγράφει απίστευτες διαφορές.

* Με πτήση αλέ-ρετούρ από το Μάντσεστερ σε τριάστερο ξενοδοχείο για επτά ολόκληρες νύχτες ο Βρετανός πληρώνονει συνολικά μόλις 137 λίρες! Δηλαδή, λιγότερα απ’ όσα θα στοιχίσει στον μέσο Ελληνα ένα απλό εισιτήριο για το Λονδίνο.

** Για τη Ρόδο: πτήση από το Λονδίνο και παραμονή επτά νύχτες σε στούντιο με δική του κουζίνα, με θέα στη θάλασσα και πρόσβαση σε πισίνα και ηλιόλουστες ξαπλώστρες στην τιμή των 121 λιρών!

* Στην Κρεμαστή της Ρόδου το τετράστερο ξενοδοχείο για επτά μέρες, μαζί με την πτήση από Gatwick, κοστίζει 242 λίρες – δηλαδή 300 ευρώ.

Άλλες περιπτώσεις : στη Ζάκυνθο τετράστερο διαμερισματάκι στην ακροθαλασσιά κοστίζει 308 λίρες, Στο ρωσικό pegast.ru η πτήση μαζί με πενθήμερη παραμονή στη Λίνδο σ’ ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων θα κοστίσει 15.000 ρούβλια – δηλαδή με 320 ευρώ

Μάλιστα για πέντε ημέρες με βραχιολάκι «all inclusive» έχεις ελέυθερη πρόσβαση στα μπαρ της πισίνας, στα εστιατόρια και τους μπουφέδες του ξενοδοχείου. Επίσης για τρεις νύχτες στην Κρήτη, το εισιτήριο και το ξενοδοχείο τριών αστέρων στα Μάλια θα μου κοστίσει 220 ευρώ.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης