Ο Ζήγρας έβαλε υπεύθυνο εταιρείας άνθρωπο που δεν το γνώριζε..!

Θα επιστρέψει στην δίκη ο Άκης Τσοχατζόπουλος "και μάλιστα με στοιχεία". Η υπεράσπιση του πρώην υπουργού, επανέφερε το αίτημα για κλήση των μελών του ΚΥΣΕΑ, ενώ ανακοίνωσε στο δικαστήριο ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα προσκομίσει «σημαντικά οικονομικά στοιχεία» για την υπόθεση από έκθεση τεχνικών συμβούλων.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με κατ' αντιπαράσταση εξέταση του κατηγορούμενου στην υπόθεση, πρώτου εξάδελφου του Τσοχατζόπουλου, Νίκου Ζήγρα με τον μάρτυρα Ευτύχιο Ατσοπάρδη, που εμφανίστηκε εκπρόσωπος της εξωχώριας εταιρίας BLUE BELL.

Ο μάρτυρας, στο στάδιο της ανάκρισης, είχε αντιμετωπίσει κατηγορία για εμπλοκή του στην υπόθεση, αλλά απαλλάχθηκε με βούλευμα. Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο ο κ. Ατσοπάρδης, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το ότι εμφανίστηκε εκπρόσωπος της εξωχώριας, όταν αυτή πούλησε το ακίνητο της οδού Δεινοκράτους στο Κολωνάκι στον εκ των κατηγορουμένων, κατασκευαστή Αστέριο Οικονομίδη, από τον οποίο κατέληξε στην κόρη του πρώην υπουργού.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο κ. Ζήγρας τον παραπλάνησε και ουσιαστικά τον χρησιμοποίησε, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του είχε.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης