Οι αναρχικοί για κακούργημα - Οι χρυσαυγίτες για καυγά

Κάθε φορά που συμπλέκονται αναρχικοί με χρυσαυγίτες, οι πρώτοι παραπέμπονται με τον αντιτρομοκρατικό για κακουργήματα και οι δεύτεροι για... καυγά! Ενώ υπάρχει νομοθεσία που μπορεί να εφαρμοστεί και στην ακροδεξιά, αυτή δεν εφαρμόζεται.

Ιδού ένα περιστατικό λοιπόν που κανείς δεν θα τιμωρηθεί. Μιλάμε για ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube και δείχνει τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Παναγιώταρο να ανεβαίνει πάνω σε βυτιοφόρο από την ΠΓΔΜ, να ξεκολλά σήμα με τα αρχικά ΜΚ, καθυβρίζοντας, απειλώντας και γελοιοποιώντας με χυδαιότητες τον οδηγό.

Ο Παναγιώταρος, «ελέγχει» τον Σκοπιανό επειδή το όχημά του φέρει το αυτοκόλλητο σήμα με τα αρχικά ΜΚ (Makedonia κατά τη Χρυσή Αυγή).

Αφού το αφαιρεί, το κολλάει με βία πάνω στο μέτωπο του φοβισμένου οδηγού, ενώ τον λούζει με βρισιές και απειλές και αμέσως μετά τον ψεκάζει στο κεφάλι με σπρέι (ο Παναγιώταρος κάνει graffiti στο κεφάλι Σκοπιανού φορτηγατζή αναφέρει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο)!

Μαζί με τον Παναγιώταρο ήταν τουλάχιστον ένας ακόμη χρυσαυγίτης που βιντεοσκοπεί και συνδράμει σε βρισιές και απειλές...

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης