Ξαφνικά εμφανίζονται σε πληρωμές 500ευρα και 200ευρα - Οι οικογένειες πληρώνουν από την αποταμίευση

Μέχρι πριν λίγο καιρό ξέραμε ότι οι Έλληνες έχουν κρυμμένα λεφτά στα μαξιλάρια τους. Τώρα ξέρουμε κάτι χειρότερο. Με αυτά πληρώνουν πλέον φόρους και καθημερινές ανάγκες τους, οι αποταμιεύσεις τους μειώνονται ραγδαία. Πώς το ξέρουμε; 

Το ξέρουμε από την αιφνίδια εμφάνιση 500ευρων και 200ευρων (που στο προηγούμενο διάστημα είχαν εξαφανιστεί) στα γκισέ. Ακόμη καταγράφεται μια ιδιαιτέρως αυξημένη πώληση χρυσών κιρών Αγγλίας.

Οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αν δεν κινηθεί επιτέλους η ελληνική οικονομία και συνεχιστεί η 7ετής ύφεση, τα νοικοκυριά θα "στεγνώσουν" θα ξεμείνουν χωρίς αποταμιεύσεις και η κρίση θα αποκτήσει πρωτόγνωρες διαστάσεις με την κοινωνία να εκρήγνυται όσο ποτέ άλλοτε.

Σημειωτέον ότι τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ είναι και τα χαρτονομίσμα τα των... παρανόμων επειδή σε πολύ μικρό χώρο τοποθετούν μεγάλα ποσά για τις σκοτεινές συναλλαγές τους. Γι αυτό και μέχρι πρότινος όταν εμφανίζεται τέτοιο χαρτοινόμισμα σε τράπεζα το βγάζουν φωτοτυπία και υπογράφει ο καταθέτης με τα στοιχεία του για να ξέρουν ποιος το έφερε!

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης