Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τον 20χρονο σπουδαστή-«Του πέρασαν ιμάντα στο λαιμό»

Καταγγελίες-φωτιά για σκληρά καψόνια και φαινόμενα bullying σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, Βαγγέλη Γιακουμάκη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου, καταγράφει το εξασέλιδο πόρισμα.

Σύμφωνα με καταγγελίες, του έκλειναν το ζεστό νερό όταν έκανε μπάνιο, μία φορά τον ξύρισαν παρά τη θέλησή του και τον κλείδωναν στη ντουλάπα, εξαναγκάζοντάς τον να τραγουδήσει.

Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμη πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό με θύμα τον 20χρονο, όπως αναφέρει Το Έθνος.Σύμφωνα με ανώνυμη μαρτυρία ενός σπουδαστή, την εβδομάδα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η παρέα των Κρητικών έδεσε τον 20χρονο σε μία καρέκλα και τον απείλησε με έναν ιμάντα. Ο Βαγγέλης έτρεξε και ένας από τους δράστες τον πρόλαβε και του πέρασε τον ιμάντα στο λαιμό με πρόθεση να τον πνίξει, αλλά ο 20χρονος ξέφυγε και κλειδώθηκε στο δωμάτιό του.

Η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη για τη λειτουργία της εστίας στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της παρέας των Κρητικών ως «απαράδεκτη, βίαιη και εξευτελιστική» και μάλιστα ενημέρωσε για αυτήν τον περασμένο Μάρτιο το Συμβούλιο της Σχολής και τον διευθυντή, Κώστα Μάντζαρη, ο οποίος απομακρύνθηκε την Παρασκευή με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όλο το Σαββατοκύριακο έγινε προσπάθεια να βρεθεί αντικαταστάτης του διευθυντή της Σχολής, ωστόσο κανείς δεν θέλει να καλύψει τη θέση.

Το πρωί της Δευτέρας συγκαλείται εκτάκτως με εντολή του υπουργού, Ευάγγελου Αποστόλου το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ με θέμα τα όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Επιπλέον θα ληφθεί απόφαση για να σταλεί όλος ο φάκελος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στην Εισαγγελία.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης