Επιχειρήσεις: Το κράτος μας πολεμά ποικιλότροπα

Ο εχθρός της ανάπτυξης και του επιχειρείν είναι το κράτος. Αυτό είπαν ουσιαστικά οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών που δραστηριοποιύνται στην Ελλάδα, σε συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς.

Προβλήματα φορολογικά, προβλήματα που αφορούν την εξαγωγική δραστηριότητα, τη δημόσια διοίκηση αλλά και το κόστος της ενέργειας είναι αυτά που έθεσαν σήμερα Τρίτη οι εκπρόσωποι των έντεκα πολυεθνικών ομίλων στους κ. Κωστή Χατζηδάκη και Νότη Μηταράκη, υπουργό και υφυπουργό ανάπτυξης αντίστοιχα, στη διάρκεια της δίωρης συνάντησης που είχαν μαζί τους στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη συνάντηση με τον υπουργό και υφυπουργό Ανάπτυξης συμμετείχαν:  από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μηνάς Ζωούλης, από τη Barilla Hellas ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, από τη Bic Violex ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δημήτρης Πισιμίσης, από τη Friesland Campina Hellas ο διευθύνων σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, από την Henkel ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Κώστας Φαλτσέτας, από την Kraft Hellas ο διευθύνων σύμβουλος κ. Λευτέρης Χαλουλάκος, από τη Nestle Ηellas ο διευθύνων σύμβουλος κ. Raymond Franke, από τη Phillip Morris (στην οποία ανήκει η καπνοβιομηχανία Παπαστράτος) ο γενικός διευθυντής της κ Ιάκωβος Καργαρώτος, από τη SCA Hygiene Products SA η υπεύθυνη πωλήσεων κυρία Κατερίνα Αρβανιτάκη, από τη Unilever Hellas ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης και από την Ytong Thrakon ο διευθύνων σύμβουλος κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης