Ελεύθεροι και με λεφτά... προτίμησαν Ελλάδα

Οι 5 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων μετά την ληστεία τράπεζας στην Λάρισα βρέθηκαν με 1 εκατ. ευρώ. Αντί να φύγουν προς Αλβανία.... εγκαταστάθηκαν στην κεντρική Ελλάδα ζώντας σχεδόν φυσιολογικά. Δεν είχαν υπολογίσει όμως ότι μετά τον φόνο αστυνομικού θα τους κυνηγούσαν πάνω από 1.000 αστυνομικοί με σούπερ εξοπλισμό.

Τώρα οι εναπομείναντες 4 έχοντας 500.000 ευρώ από την ληστεία κατευθύνονται προς την Αλβανία. Κινούνταν με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA και σύμφωνα με πληροφορίες, γάζωσαν, τα ξημερώματα περιπολικό σε μπλόκο στην Αρτα. 

Οι έρευνες εστιάζονται τώρα στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, καθώς νωρίς το πρωί της Παρασκευής κακοποιοί έκλεψαν ΙΧ από τη Φιλιππιάδα έπεσαν σε μπλόκο, έκαναν αναστροφή πορείας, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και σύμφωνα με εκτιμήσεις κινούνται πεζοί στο βουνό.

Οπως διαπιστώθηκε, το αγροτικό αυτοκίνητο, με το οποίο κινήθηκαν αρχικά και γάζωσαν το περιπολικό στην Αρτα, εκλάπη από το Αγρίνιο, ενώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης