Ανακάλυψαν τον εφοπλιστή μόλις 24 ώρες πριν τις συλλήψεις

Ο Έλληνας Εσκομπάρ είναι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς και από το 2012 της ναυτιλιακής εταιρείας G-Tankers Petroleum FZE με έδρα την πόλη Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είναι ηλικίας 40 χρόνων και ονομάζεται Ευθύμης (Μάκης) Γιαννουσάκης

Εμφανίζεται ως ο «οργανωτής» του μεγάλου κυκλώματος εισαγωγής περίπου ενός τόνου ηρωίνης, ποσότητα η οποία αποκαλύφθηκε προ ημερών από Λιμενικό, ΣΔΟΕ ύστερα από πληροφορίες της αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).

Τον ανακάλυψαν κατά τύχη την τελευταία στιγμή και ο ίδιος μιλά ότι είναι άσχετο πρόσωπο τα δε ναρκωτικά τα έβαλαν σπί τι του εν αγνοία του. Μάλιστα ουδέποτε είχε απασχολήσει τις αρχές.

Ο 40χρονος, στην πολυτελή κατοικία του οποίου στη Φιλοθέη βρέθηκαν περίπου 500 κιλά ηρωίνη, είναι γιος του Μιχάλη Γιαννουσάκη, πρώην συζύγου της τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου, ο οποίος σε ηλικία 63 χρόνων γρονθοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν 26χρονο μέσα στο μπαρ του στoυς Αμπελόκηπους τον Μάρτιο του 2009.

Η εταιρεία του G-Tankers Petroleum FZE φέρεται να συστάθηκε το 2012 με άδεια η οποία έληγε τον Αύγουστο του 2014. Σε καμιά από τις καταχωρίσεις της δεν εμφανίζει ούτε τηλέφωνο ούτε φαξ, αλλά μόνο ένα προσωπικό mail του «Μάκη Γιαννουσάκη».

Η συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίζεται ως μέλος της «G Tankers Group» που είχε δραστηριοποιηθεί το 2005 στη Μαύρη Θάλασσα και επέκτεινε τις δραστηριότητές της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης