Περίεργη υπόθεση εκβιασμού στο "Ελ. Βενιζέλος"

Η εμπλοκή με την Δικαιοσύνη ανοίγει κάποιες φορές τους ασκούς του Αιόλου... Και υπάρχει συνέχεια με ανυπολόγιστες συνέπειες. Ο κ. Ρέστης έχει προφυλακιστεί αλλά μια ακόμη υπόθεση που αφορά συνεργάτη του ίσως τον εμπλέξει.

Ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη σε βάρος καταζητούμενου επιχειρηματία (για τα δάνεια Ρέστη), που εμφανίζεται μέτοχος σε ΜΜΕ, αλλά και σε βάρος άλλων τριών προσώπων. Η δίωξη αφορά επιχείρηση αρπαγής του Βρετανού Έντουαρντ Πρίνγκλ Στέισι, το πρωί της 27ης Νοεμβρίου του 2012 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τον πλησίασαν τρία άτομα που δεν του επέτρεψαν να βγει από την αίθουσα και του γνωστοποίησαν πως του είχαν έτοιμο εισιτήριο για την επόμενη πτήση και πως αν δεν έφευγε, θα πήγαινε με διάφορες προφάσεις φυλακή.

Τον οδήγησαν, στο γκισέ για να αναχωρήσει, αλλά το αεροπλάνο είχε φύγει με αποτέλεσμα να τον κρατούν μέχρι την επόμενη πτήση ζητώντας του να υπογράψει κάποια συμφωνητικά. Υποστηρίζει, επίσης, ότι του έδωσαν το τηλέφωνο για να μιλήσει με τον καταζητούμενο επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να του ζήτησε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των τριών ανδρών.

Ο Έντουαρντ Πρίνγκλ Στέισι «απελευθερώθηκε» τελικά ύστερα από ώρες και κατήγγειλε το περιστατικό.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης