Παραδοχή Τσίπρα: Στήσαμε την Novartis

Αν οι λέξεις σε αυτή την χώρα δεν έχουν χάσει το νόημα τους, τότε ο Αλέξης Τσίπρας ευθέως παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση του έστησε την υπόθεση Novartis. Σε συνέντευξη του στο συνέδριο της "Καθημερινής" είπε επί λέξη: 

"Στην υπόθεση της Novartis, η διαχείριση που κάναμε ήταν ατυχής. Βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλοκή με ανθρώπους που δεν είχαν καμία εμπλοκή". 

"Βάλαμε" αθώους ανθρώπους; Δεν ήταν δηλαδή η αδέκαστη Δικαιοσύνη που ασχολήθηκε και τα Μέσα Ενημέρωσης Δεοντολογίας (που τους κατασυκοφάντησαν); Και ποιοι συντόνισαν το τσουνάμι των ψεμάτων ώστε να υπάρξει για χρόνια αυτή η ανυπόστατη και ανύπαρκτη μαζική κατηγορία κατά 10 πολιτικών;

Από τότε ήταν ξεκάθαρο τι είχε συμβεί με την Novartis:

- Μέσα στο Μαξίμου σχεδιάστηκε σημείο προς σημείο όλος ο φάκελος ώστε να υπάρξει κατηγορητήριο. Επιστρατεύτηκαν και ψευδομάρτυρες.
- Μέσα Ενημέρωσης που τα χρηματοδοτούσαν, ανέλαβαν να δημοσιοποιούν κακουργήματα, φυλακές και ανύπαρκτα στοιχεία.
- Επίορκοι κατευθυνόμενοι δικαστικοί ανέλαβαν να συντάξουν κατηγορητήρια και να ασκήσουν διώξεις.
- Το σύνολο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε στα τηλεπαράθυρα να αξιοποιήσει πολιτικά την στημένη αυτή υπόθεση. 

Όλα τα παραπάνω ήταν σε απόλυτη γνώση του Τσίπρα που όχι μόνο είχε εγκρίνει την μεθόδευση αλλά την παρακολουθούσε σημείο προς σημείο και την υπερασπιζόταν στη Βουλή. Θυμηθείτε τους σχετικούς πύρινους λόγους του. Δεν είναι μόνο ο ηθικός αυτουργός, αλλά και ο κύριος οργανωτής.

Τώρα έχει το θράσος να λέει ότι... δεν το μεθόδευσαν σωστά γιατί ενέπλεξαν και αθώους (!) λες και βρέθηκαν κάποιοι ένοχοι. Αυτή η παραδοχή Τσίπρα ότι η Novartis στήθηκε από την κυβέρνηση του θα περάσει έτσι; Η φράση του "κάναμε ατυχή διαχείριση ΒΑΖΟΝΤΑΣ στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που δεν είχαν εμπλοκή", δεν θα έχει πολιτικές ή άλλες επιπτώσεις;

 

                                             ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης