Ο καλός άνθρωπος κ. Παρασκευόπουλος και η κυβέρνηση που κοιτά

Πώς την πάτησε νομίζετε ο Παρασκευόπουλος και αποφυλάκισε ολόκληρες συμμορίες που τώρα δολοφονούν και ληστεύουν κατά κόρον; Βαθιά δημοκράτης και με πίστη στον άνθρωπο (το εννοώ...), θεώρησε αυτονόητο ότι βγάζοντας καθάρματα έξω από τη φυλακή θα "άρπαζαν" την ευκαιρία να γίνουν καλοί άνθρωποι.

Αυτή η πίστη στον άνθρωπο, ειπώθηκε και από τον υπουργό Παιδείας επί ΣΥΡΙΖΑ Κ. Γαβρόγλου ο οποίος στα σοβαρά επί των ημερών του είπε πως στα Πανεπιστήμια "αρκεί ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα για να αποκαταστήσει την τάξη και την εύρυθμη λειτουργία τους". Στο μεταξύ όσο τα έλεγε, έδερναν καθηγητές στους διαδρόμους και φοιτητές στις συνελεύσεις. 

Η πικρή αλήθεια είναι - το έχω ξαναγράψει - ότι αν αποσυρθεί η Αστυνομία από την κοινωνία, σε λίγες ώρες χιλιάδες άνθρωποι θα λεηλατούν, θα βιάζουν, θα καίνε, θα καταστρέφουν. Δεν πρόκειται να επιβληθεί με έναν αυτόματο τρόπο η αρετή των ανθρώπων αλλά τα άγρια ένστικτά τους.

Πάμε τώρα στον Παρασκευόπουλο. Πάρα τις ευγενείς προθέσεις του (το εννοώ,,,) είδε το 2015 ότι φυλακίστηκε με 14 έτη κάθειρξης Αλβανός φονιάς. Βγήκε μόλις 4 χρόνια με τις δικές του ευεργετικές διατάξεις. Περίπου 20 ημέρες μετά κάνει ληστεία με απόπειρα φόνου.

Τον Φεβρουάριο του 2020 εντοπίζεται και καταδιώκεται από την Ελληνική Αστυνομία. Πυροβολεί για να σκοτώσει αστυνομικούς. Σήμερα ακόμα καταζητείται.

Αυτό συνέβη διότι οι αποφυλακίσεις ήταν οριζόντιες, δεν είχαν ως προϋπόθεση τον αποδεδειγμένο σωφρονισμό, αρκούσε η εμπιστοσύνη Παρασκευόπουλο στον άνθρωπο. Σήμερα ωστόσο έχουμε δυο αλήθειες:

α) Η εγκληματικότητα έχει μειωθεί έως και 40% (κυρίως λόγω της πανδημίας και του Lockdown).

β) Η άνοδος της ανασφάλειας των πολιτών στις δημοσκοπήσεις οφείλεται λοιπόν στην αντιπολίτευση που και αυτό το θέμα το αξιοποιεί.

Ωστόσο, δεν μπορεί η αντιπολίτευση που ευθύνεται για την δράση 117 ελεύθερων φονιάδων να είναι στα κάγκελα. Όπως δεν μπορεί και η κυβέρνηση να κοιτά παράνομους να κλέβουν και να τους αφήνει ελεύθερους. 

Πρόσφατα πιάστηκε αμέσως αλλοδαπός που έκλεψε κοσμήματα από όχημα. Αν και είχε συλληφθεί άλλες 20 φορές τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Τα κοσμήματα χάθηκαν φυσικά. ΝΤΡΟΠΗ κύριοι της κυβέρνησης, που την κατά συρροήν εγκληματικότητα ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕTAI με την προτροπή "ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ".

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης