Τα συγχαρητήρια του Πελέ στον Μέσι

Μπορεί η Βραζιλία να αποκλείστηκε στη φάση των 8 στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά από ό,τι φαίνεται, ούτε αυτό ούτε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό δεν εμπόδισαν τον Πελέ από το να συνεχίσει να παρακολουθεί τη φετινή διοργάνωση μέχρι το τέλος της και να απολαύσει μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι και την Αργεντινή που «το σήκωσε».

Τα social media μετά τον χθεσινό τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία κατακλύστηκαν από εικόνες (κυρίως) του Μέσι, μιας και όλα τα φώτα της βραδιάς δικαίως έπεσαν στον αρχηγό της Αλμπισελέστε που προσέθεσε και αυτό το τρόπαιο στη συλλογή του.

Ανάμεσα σε αυτό τον καταιγισμό δημοσιεύσεων, είδαμε και αυτή του Πελέ, που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του μια φωτογραφία της Εθνικής Αργεντινής και έγραψε:

«Σήμερα το ποδόσφαιρο συνεχίζει να λέει την ιστορία του, όπως πάντα, με ένα συναρπαστικό τρόπο. Ο Μέσι κατέκτησε το πρώτο Μουντιάλ του, όπως άξιζε στην πορεία του. Αγαπητέ φίλε μου Εμπαπέ, πέτυχες τέσσερα γκολ σε έναν τελικό.
Τι δώρο ήταν για το μέλλον του αθλήματός μας να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα. Και δεν θα μπορούσα να παραλείψω να συγχαρώ το Μαρόκο για την απίθανη πορεία του. Είναι φοβερό να βλέπουμε την Αφρική να λάμπει. Συγχαρητήρια Αργεντινή! Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης