Ο Τσιτσιπας είναι πια ένας δευτεροκλασάτος τενίστας...

Ο Τσιτσιπάς έχασε εύκολα 2-0 στην Αντβέρπ από έναν μέτριο Λεχέτσκα που έκανε προπόνηση μαζί του. Δεν κινδύνευε ποτέ όταν σέρβιρε ενώ μπορούσε να εχει κάνει κι αλλα brake αντί για τα δυο που του πήρε για να τον νικήσει εύκολα 2-0 (6-4, 6-4).

Ο Τσιτσιπάς χάνει πια από όλους. Έχει χάσει από το νο 200, το νο 115, ενώ διασύρεται ακόμη και με τενίστες που ποτέ δεν θα πλησιασουν την 10άδα. 

Το τι συμβαίνει με τον Τσιτσιπά είναι πια ξεκάθαρο και το έχει πει ο ίδιος: "Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από το τενις". Με 32 εκατ. ευρώ επαθλα και άγνωστο πόσα ακόμη από χορηγούς ο Τσιτσιπάς παίζει τένις από χόμπι γιατι να κουραζεται πια σε 10ωρες προπονήσεις όπως κάποτε;

Θυμίζουμε και τον Φιωτακη που είχε εξηγήσει ότι ο Τσιτσιπάς έχει όλα τα προσόντα να φτασει στο νο1 αλλά λίγους μήνες μετά τον εγκατέλειψε λέγοντας που δεν γυμνάζεται για ένα  τέτοιο στόχο "και δεν έχει νόημα να χανω το χρόνο μου μαζί του".

Το περίεργο είναι ότι ο Τσιτσιπάς δεν παίρνει παράδειγμα από την σύντροφο του Πάολα Μπαντόσα που σε αντίθεση με αυτόν, ξεκίνησε από το 140 και με σκληρή δουλειά έφτασε σε λίγους μήνες στο νο14 με σπουδαίες εμφανίσεις και νίκες.

Θα επηρεασει η Μπαντόσα τον Τσιτσιπά; Μάλλον όχι Το πιθανότερο είναι να εγκαταλέιψει πρόωρα το τένις. Δεν το αγαπά πια.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης