Η τριπλή ήττα Τσιτσιπά στο Τορίνο (τι έχασε)

Με την έναρξη των αγώνων στο ATP του Τορίνο όπου συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι τενίστες της χρονιάς, ο Τσιτσιπάς είχε μια τριπλή πρόκληση, εφόσον κέρδιζε ΑΗΤΤΗΤΟΣ το τουρνουά: Να περάσει στην 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, να κερδίσει το απίστευτο ποσό των 4,5 εκ. ευρώ και φυσικά να πάρει τον τίτλο.

Εδώ να πούμε πως αν ο νικητής του τουρνουά έχει ήττα, παίρνει 2,5 εκ. ευρώ.

Ο Τσιτσιπάς τα έχασε όλα και δείτε πως: 

1. Χάνοντας στον πρώτο αγώνα από τον Τζόκοβιτς έχασε και την δυνατότητα να περάσει πρώτος στον κόσμο αλλά και τα 4,5 εκ. ευρώ. Αντίθετα ο Τζόκοβιτς που έχει 4 στα 4 είναι δηλαδή αήττητος, αν πάρει τον τελικό που του απομένει, παίρνει και αυτό το φοβερό ποσό. Προ ολίγου κέρδισε και τον Φριτς με 2-0., πάει τελικό και αν κερδίσει και κεί θα πάρει τα 4,5 εκ. ευρώ. (Ο Τσιτσιπάς ήταν καλός με τον Τζόκοβιτς και έχασε στη λεπτόμέρεια. Μπορούσε να τον είχε κερδίσει).

2. Νικώντας στο δεύτερο παιχνίδι τον Μεντβέτεφ έδειξε ικανός για τον τίτλο και πλέον για τα 2,5 εκ. ευρώ. Όμως στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ρούμπλεφ (1-2), έχασε δηλαδή και τον τίτλο και τι του εμειναν; Κάτι λιγότερο από 700.000 ευρω που πήρε για την συμμετοχή του με τρια ματς.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης