Βατές οι κληρώσεις για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο Indian Wells

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη στο πρώτο Master 1.000 της χρονιάς, το Indian Wells, που φιλοξενείται στην έρημο της Καλιφόρνια.

Η Σάκκαρη, ως Νο 7 στο ταμπλό της διοργάνωσης πέρασε bye τον πρώτο γύρο και θα ξεκινήσει από τον δεύτερο, απέναντι στη νικήτρια του ζεύγους που συνθέτουν οι Αμερικανίδες Κέιτι Βόλινετς, που μετέχει με wild card και Σέλμπι Ρότζερς.

Με την προϋπόθεση προκρίσεων, στον επόμενο γύρο λογικά θα βρει μπροστά της Ανχελίνα Καλίνινα ή την 17χρονη Λίντα Φρουχβίρτοβα, ακολούθως μία από τις Καρολίνα Πλίσκοβα και Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Στα προημιτελικά θα αναμετρηθεί με την Τζέσικα Πεγκούλα, εφόσον πάντοτε οι αθλήτριες φτάσουν ως εκεί και στους ημιτελικούς με τη νικήτρια του Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο Τσιτσιπάς από την πλευρά του είναι Νο 2 του ταμπλό και θα κάνει πρεμιέρα επίσης στον β΄ γύρο απέναντι σε έναν από τους Γκαέλ Μονφίς – Τζόρνταν Τόμπσον και ύστερα, εφόσον όλα εξελιχθούν καλώς, θα παίξει με τον Μαξίμ Κρεσί.

Στους «16», ο «Στεφ» διασταυρώνεται με τους Φράνσις Τιαφό και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ στα προημιτελικά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και στα ημιτελικά, ο Στέφανος έχει πιθανή διασταύρωση με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το Indian Wells ξεκινά αύριο, 8 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 του μήνα, για να ακολουθήσει το Miami Open από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης