Απαισιόδοξος ο Τσιτσιπάς ενόψει του Indian Wells

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ώμο, δεν του επέτρεψε να προετοιμαστεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Ενόψει της έναρξης του Indian Wells αποκάλυψε πως δεν βρίσκεται σε τοπ φόρμα, τονίζοντας παράλληλα πως θα απολαύσει την συμμετοχή του τόσο σε αυτό το τουρνουά όσο και στο επόμενο στις ΗΠΑ.

«Είμαι ακόμα σε αποθεραπεία. Δεν θα υποκριθώ, δεν θα πω ότι είμαι φαβορί ή ότι έχω πιθανότητες να πάω καλά σε αυτά τα δύο τουρνουά, γιατί δεν θα ήταν σωστό.

Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως φαβορί σε αυτά τα δύο τουρνουά. Δεν το έχω πει πολλές φορές στην καριέρα μου, όμως δε νομίζω ότι είμαι ικανός να πάω βαθιά. Η προτεραιότητα είναι να ετοιμάσω το σώμα μου και να το “φτιάξω” για τη σεζόν στο χώμα.

Το απολαμβάνω που είμαι εδώ, μου αρέσουν τουρνουά σαν αυτό και να στοχεύω σε τίτλους σε Masters, ωστόσο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είναι η καλύτερή μου εμφάνιση»

είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μερικές φορές αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές και αποφάσεις και είναι δύσκολο να κάνεις πάντα το σωστό. Δεν γίνεται να χάσω Masters ακόμα και αν το θέλω.

Το tour είναι απαιτητικό και αυτά τα τουρνουά είναι σημαντικά. Υπάρχουν και κανόνες για τη συμμετοχή. Έκανα συμφωνία με τον εαυτό μου να μη χάσω αυτά τα δύο events και να κάνω ό,τι μπορώ, να παίξω το μίνιμουμ αν αυτό είναι που πρέπει να γίνει».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης