Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε το παζάρι μήπως και εκλεγεί Πρόεδρος δίνοντας με Διάγγελμα... υπουργεία και ίσως εκλογές τέλος του 2015

Άτακτη υποχώρηση Σαμαρά. Από το "δεν κάνω πίσω σε τίποτε" πέρασε σε δημόσια πρόταση με διάγγελμα του στην οποία προτείνει ακόμα και διεύρυνση της κυβέρνησης (!) και εκλογές μέσα στο 2015

«Πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, ενώ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ.Τσίπρα, με αφορμή τις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του Π.Χαϊκάλη.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε να υπάρξει συναίνεση στην προεδρική εκλογή, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία για διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος, συνταγματική αναθεώρηση και διεξαγωγή εκλογών στο τέλος του 2015.

Για το περιεχόμενο των δηλώσεων είχε ενημερωθεί και συμφωνήσει και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Βενιζέλος ο οποίος θα "βγεί" για δηλώσεις στις 3 μ.μ.

Η κίνηση Σαμαρά δεν θα έχει καμία τύχη δεδομένου ότι στην πραγματικότητα γίνεται για λόγους εντυπώσεων και όχι γιατί ήδη υπάρχει δυνατότητα συναίνεσης. Πάντως απευθύνεται στις 8 ψήφους βουλευτών που πρότειναν περίπου τα ίδια αλλά δεν προκύπτει αριθμητικό κέρδος δεδομένου ότι κάποιοι από τους "8" ήδη ψήφισαν Δήμα ενώ όσοι δεν ψήφισαν δεν θα το πράξουν.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης