Η Ελλάδα θα κολλά αυτοκόλλητα στις πινακίδες οχημάτων από την FYROM.

Σκόπια

Τα Σκόπια αλλάζουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στα αυτοκίνητά τους, τοποθετώντας στην αρχή τα γράμματα ΜΚ. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να δέχεται αυτοκίνητα με τέτοιες πινακίδες στην επικράτειά της οπότε η λύση είναι στα σύνορα να επικολλείται ένα αυτοκόλητο με τα γράμματα FYR.

Το θέμα με τις νέες πινακίδες καλύφθηκε ευρέως από τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ενώ η εφημερίδα <<Βεστ>> (που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα) κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο: <<Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέπει είσοδο οχημάτων με ΜΚ, αλλά μπορεί να βάζει αυτοκόλλητο FYRΟM>>.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι πολίτες της ΠΓΔΜ που έχουν αυτοκίνητο με νέου τύπου πινακίδες θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα, αλλά οι ελληνικές συνοριακές αρχές, βάσει του Μνημονίου Εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, θα μπορούν να επικολλούν αυτοκόλλητο στο οποίο θα αναγράφεται η λέξη <>, επί της ένδειξης <<ΜΚ>>.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ που θα αποδέχονται να τοποθετείται αυτοκόλλητο με τη λέξη <> επί της ένδειξης <<ΜΚ>> θα ταξιδεύουν στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα και μόλις βγουν από το ελληνικό έδαφος θα μπορούν να το αφαιρούν, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Σχόλια

Τι να πει κανεις για εναν λαο με τηλεκατευθυνομενα ηθη και εθιμα, που ξεχνα οτι η Ελλαδα ηταν η μονη χωρα που ειχε παρει τα παιδια τους για να μην παθουν κατι απ την γενοκτονια των Αμερικανων στον πολεμο της Γιουγκοσλαβιας. με συναυλιες αλληλεγγυης και ολη την αγαπη του Ελληνικου λαου. Να ξερουν κατι η καλυτερη επενδυση ειναι η συναισθηματικη, αυτη των φιλων λαων που ειναι εκει μαζι στα δυσκολα.

Δείτε επίσης