Αυτοπυροβολήθηκε ηλικιωμένος στην Πλατεία Συντάγματος

Ηλικιωμένος άνδρας, λίγο πριν από τις 9.00 σήμερα το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες, ο ηλικιωμένος δεν είπε τίποτα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Αστυνομικοί και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε υποκύψει, ενώ δίπλα στο πτώμα βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα να πληροφορίες ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα στο οποίο αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αναφερόμενος στην οικονομική του κατάσταση. Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα που βρέθηκε πάνω του, ο 77χρονος έγραφε πως «η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου». Και κατέληγε: «Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου».

Μιλώντας στο Βήμα ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κώστας Λουράντος ανέφερε πως ο 77χρονος ήταν παλιά φαρμακοποιός - μέλος του Συλλόγου μέχρι το 1994, όταν πούλησε το φαρμακείο που διατηρούσε στη περιοχή των Αμπελοκήπων σε άλλο συνάδελφο του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Σχόλια

Τι αλλο να δει κανεις σ αυτη την χωρα για να τα παρει και να βγει στους δρομους; Κακα τα ψεματα ο καναπες ειναι συναινεση. Το χω ξαναπει η θεωρια μας συνοψιζεται στο ( κοιτα την παρτη σου και ασε τους αλλους να κοψουν τον λαιμο τους) κι αυτο ειναι ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΣ. Ποτε θα ξεμπερρδευουμε με τους υπευθυνους;;; Γιατι τοση ανοχη στα φτηνα νουμερα του κοινοβουλευτικου τσιρκου;;; Το μηνυμα ειναι ενα ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ!

Δείτε επίσης