Διεθνής διάκριση για τη Μαρίνα Φλοίσβου

Με μια ιδιαίτερα σημαντική «πλατινένια» διάκριση, το 5 Gold Anchors Platinum, την υψηλότερη διάκριση του παγκόσμιου θεσμού Global Gold Anchor Scheme, τιμήθηκε η Μαρίνα Φλοίσβου.

Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η δεύτερη mega-yacht μαρίνα στην Ευρώπη που λαμβάνει τη διαπίστευση Platinum, ενώ παράλληλα είναι και η πρώτη και μόνη μαρίνα στη Νοτιανατολική Μεσόγειο που ξεπερνά τις πέντε Χρυσές Άγκυρες.

Η διαπίστευση αυτή έρχεται να αναγνωρίσει τις εξαιρετικής ποιότητας εγκαταστάσεις της Μαρίνας Φλοίσβου σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει σε πελάτες και επισκέπτες.

Η ειδική τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στο πλωτό μουσείο «Νεράιδα», στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, με την ολοκλήρωση του παγκόσμιου συνεδρίου ICOMIA World Marinas Conference 2018, που έλαβε χώρα στην Ελλάδα από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Για να λάβει τη διαπίστευση, η Μαρίνα Φλοίσβου κλήθηκε να καλύψει το σύνολο των απαιτητικών κριτηρίων που θέτει το Global Gold Anchor Scheme στους ελέγχους του και πραγματοποίησε, σε διάστημα μόλις 15 μηνών, ένα εντατικό πρόγραμμα αναβαθμίσεων των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών της. Ως αποτέλεσμα, η Μαρίνα Φλοίσβου σημείωσε εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, που ξεπέρασε το 95% σε όλες τις παρακάτω έξι κατηγορίες αξιολόγησης:

·       Περιβάλλων χώρος

·       Σχεδιασμός, Πολιτικές και  Διαδικασίες

·       Εξυπηρέτηση πελατών

·       Περιβαλλοντικά θέματα

·       Θαλάσσιες εγκαταστάσεις και  υποδομές

·       Χερσαίες εγκαταστάσεις και υποδομές

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης