Τα οκτώ κύρια λάθη των τακτικισμών των Τσίπρα - ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ η χώρα είναι σε μόνιμο τέλμα η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι έρχεται το τέλος της κρίσης με την δήθεν αποχώρηση από τα μνημόνια. Είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των σοβαρών λαθών του - γιατί το να παραπλανάς μια ολόλκληρη κοινωνία είναι έγκλημα - και αξίζει να μνημονεύσουμε την διαδρομή των παρόμοιων λαθών του ΣΥΡΙΖΑ.

1. Το Ιανουάριο του 2015 οδήγησαν την χώρα σε πρόωρες εκλογές, απορρίπτοντας την πρόταση Σαμαρά, να ολοκληρώσει το δεύτερο μνημόνιο και να γίνουν οι εκλογές 8 μήνες μετά. Αν το είχαν δεχθεί, δεν θα ζούσαμε την βιβλική καταστροφή που ακολούθησε. 

2. Ανέλαβαν την εξουσία χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι θα κερδίσουν τις εκλογές. Απόλυτοι ερασιτέχνες.

3. Όντας ανίκανοι, μονίμως καταστροφικοί και πάντα χωρίς σχέδιο κατέφυγαν στην καθημερινή ψευδολογία, για να κρύβουν την ακυβερνησία της χώρας. Μολύνθηκε σε αδιανόητο βαθμό ο δημόσιος λόγος της χώρας από τα ψεύδη του Τσίπρα.

4. Δεν συνέταξαν σχέδιο ούτε μετά τις εκλογές τους Σεπτεμβρίου. Μέχει και σήμερα σχέδιο για την χώρα δεν υπάρχει παρά τις θλιβερές αναφορές σε σχέδια Θεσσαλονίκης και τα εικονικά συνέδρια της συμφοράς στις Περιφέρειες.

5. Διέλυσαν την ελληνική οικονομία υπερφορολογώντας μόνο με τεκμήρια και τρικ, αποβουλιάζοντας την αγορά, φρενάροντας κάθε μεγάλη επένδυση, με στόχο να μοιράζουν επιδόματα για δικούς τους ψηφοθηρικούς λόγους. 

6. Προσπάθησαν να στήσουν καθεστώς, αλώνοντας το κράτος, χρηματοδοτώντας και δίδοντας "γραμμη" στο σκουπιδαριό μερίδας του Τύπου, μετρατρέποντας την  ΕΡΤ σε αξιοθρήνητο φερέφωνό τους, μοιράζοντας δημόσια έργα και αγκαλιάζοντας τον νεοαυριανισμό. Είναι σημαιοφόροι του. Ο (Νεο)αυριανισμός επέστρεψε χάριν σε αυτούς.

7. Εμφανίζουν την λήξη των μνημονίων σαν δήθεν απελευθέρωση από την Επιτροπεία ενώ τα μνημόνια θα είναι πάντα εδώ, οι έλεγχοι θα συνεχίζονται νεα μέτρα θα λαμβάνονται αν χρειαστεί κ.ο.κ. Κρύβουν κάτω από το χαλί την πραγματική θέση της χώρας, με αποτέλεσμα να κινδυνέυι η χώρς με επόμενα μνημόνια.

8. Φεύγοντας από την εξουσία έχουν ναρκοθετήσει το πολιτικό περιβάλλον, με αλλαγές εκλογικών νόμων, γιγάντωμα του κράτους, διεθνείς δεσμεύσεις όπως το Μακεδονικό κ.α. ώστε να έχουμε σύντομα νεες εκλογές και μέσα από το χάος που επιδιώκουν να συνεχίσουν να έχουν μερίδιο στην εξουσία.

                                  ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

(ΥΓ: Για τα παραπάνω ευθύνεται αποκλειστικά ο κ. Τσίπρας και η περί αυτόν ομάδα που συγκυβερνά μαζί του. Όμως υπάρχουν και οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος που όπως έγραψε ο Π. Κοροβέσης, σήμερα είναι ""ανθρωπάκια σοβιετικού τύπου που δεν μιλούν για τίποτε"

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης