Κυβερνούν μια ολόκληρη χώρα με τα λόγια...

Ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου έχει πει την κοτσάνα της χρονιάς για το 2017. Όταν του έθεσαν το θέμα της ολοένα αυξανόμενης ανομίας στα ελληνικά Πανεπιστήμια και την ανάγκη να υπάρξει αστυνομική προστασία της περιουσίας τους, τον προσώπων και της λειτουργίας του είπε το απίστευτο: "Αυτά λύνονται με ένα θαρραλέο φοιτητικό κίνημα όχι με αστυνομικές επεμβάσεις"

Με δεδομένο ότι στα ελληνικά πανεπιστήμια εργάζονται και σπουδάζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, η κοτσάνα Γαβρόγλου θα μπορούσε να επεκταθεί - γιατί όχι; - σε όλη την κοινωνία. Για΄τι να χρειαζόμαστε την ΕΛΑΣ; Θαρραλέα κοινωνικά κινήματα θα μπορούσαν να επαναφέρουν την ομαλότητα.

Στο μεταξύ η κατάσταση στα Πανεπιστήμια μετά τη δήλωση - κοτσάνα Γαβρόγλου έχει ξεφύγει και είναι μόνο θέμα τύχης ότι δεν έχουν θρηνήσει ακόμη νεκρούς. Ομάδες κουκουλοφόρων δέρνουν καθηγητές, φοιτητές αλλά και πολίτες που έχει τύχει να βρεθούν μπροστά τους. 

Η πώληση ναρκωτικών γίνεται φανερά χωρίς προσχήματα, όλα είναι ελεύθερα. Μπορεί κανείς να δει ξαφνικά μπροστά του ανθρώπινα ναυάγια - φαντάσματα του εαυτού τους να περπατούν ανάμεσα στους αποσβολωμένους φοιτητές, ή να λιποθυμούν μπροστά τους.

Η λεηλασία κτιρίων, εξοπλισμών, το κάψιμο αυτοκινήτων, ο φασισμός του σπρέι, οι χώροι - ορμητήρια με λοστούς και μολότωφ, τίποτε δεν ενοχλεί αυτή την κυβέρνηση - και τον θαρραλέο κ. Γαβρόγλου φυσικά. Έχουν δώσει ΕΝΤΟΛΕΣ στην ΕΛΑΣ να μην επεμβαίνει μόνο να.... αμύνεται (!).

Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι όλα αυτά τα επιτρέπουν γιατί είναι αριστεροί, ή έστω για να υποκρίνονται ότι είναι αριστεροί. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είναι εντελώς ανίκανοι να τα διορθώσουν. Και τι τους απομένει για να κρύψουν τη γύμνια τους; Να μιλάνε για "θαρραλέα φοιτητικά κινήματα" και άλλες κοτσάνες. Κυβερνούν με τα λόγια. Στην πράξη δεν μπορούν τίποτε... Και αυτό συμβαίνει σε κάθε τομέα της ελληνικής κοινωνίας.

                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης