Ακόμη να καταλάβουν γιατί από τo 2016 χάνουν παντού - Εμπρός για νέες ήττες

Η αντιπολίτευση ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί ο κ. Μητσοτάκης κερδίζει σε δημοσκοπήσεις και κάλπες από τον Φεβρουάριο του 2016 μέχρι και σήμερα. Ούτε μπορεί να καταλάβει πως προέκυψε η αδιανόητη διαφορά του 21% στις εκλογές του Μαίου και προφανώς δεν έχουν καταλάβει ακόμη γιατί ο κ. Μητσοτάκης κάνει περίπατο προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Η πρώτη αιτία είναι βέβαια ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ακόμα να καταλάβουν ότι από το 2016, έχουμε στην πολιτική ζωή, έναν άλλο παίκτη, που δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με φρασεολογία και τακτικές του 80.

Από την ανάληψη της αρχηγίας της ΝΔ το 2016, μέχρι και σήμερα παράγει έργο, διορθώνει ότι μπορεί στο κράτος (που είναι αδύνατον να αλλάξει σε μια τετραετία), έχει μετρήσιμο έργο. Το σημαντικότερο: Με την πάροδο του χρόνου γίνεται όλο και καλύτερος ιδιαίτερα στην επικοινωνία.

Ο κ. Μητσοτάκης τους έχει όλους κερδίσει κατά κράτος με μια φοβερή σε έκταση και ποιότητα καμπάνια, όπου ακόμη και ο ίδιος ως πρωταγωνιστής είναι ανθρώπινος, ειλικρινής, ουσιαστικός και κυρίως ΔΕΝ είναι υβριστής, τοξικός, άδικος και εκνευριστικός για τον μέσο πολίτη.

Η δεύτερη αιτία είναι φυσικά η ανικανότητα της αντιπολίτευσης να ΑΛΛΑΞΕΙ. Δεν μπορεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα, έχασε την ευκαιρία του 31,5% που του έδωσαν οι πολίτες το 2019 (ήταν κυβέρνηση εν αναμονή) το έκανε 20% και συνεχίζει τα ίδια. Παρά την συντριβή του δηλαδή, συνεχίζει με τοξικότητα, ψεύδη, μηδενική αυτοκριτική, μετάθεση ευθυνών και φορτώνοντας συνεχώς στον κάτοχο του 41% Μητσοτάκη τα πάντα.

Το κάνουν περιφρονώντας την λαϊκή βούληση που αξιολόγησε τις υποκλοπές, τα Τέμπη, όλα όσα κατήγγειλαν για την κυβέρνηση και τελικά την ψήφισε. Μη έχοντας τίποτε άλλο να πουν, επιστρέφουν σε αυτά που οι πολίτες έκριναν, επιβαρύνοντας τις θέσεις τους. Γιατί να ψηφιστούν αυτοί που τελικά δεν έχουν τίποτε να πουν και απλώς επαναλαμβάνουν ότι δεν ενδιαφέρει πια; 

Ας δούμε την συνέχεια τώρα. Ο κ. Μητσοτάκης θα τα πάει ακόμη καλύτερα στη νέα του τετραετία και θα δημιουργήσει μόνιμες προϋποθέσεις παραμονής της ΝΔ στην εξουσία. Η αντιπολίτευση θα βολοδέρνει και δεν θα έχει κανένα μέλλον αν δεν αλλάξει ηγέτες και δεν εμφανιστεί ένας αντίστοιχος Μητσοτάκης στον χώρο, με πειθώ, προτάσεις και οράματα για το μέλλον μας.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης