Μετά τον Άκη, στον ανακριτή η κόρη του και η σύζυγός του...

Τα χειρότερα έρχονται για τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο. Μετά την προφυλάκιση του ιδίου και πέντε συνεργατών του, έρχεται η ώρα της οικογένειάς του. Οι αρχές θα καλέσουν αυτή την εβδομάδα άλλα δέκα εμπλεκόμενα άτομα μεταξύ των οποίων την κόρη του και την σύζυγό του..! Κανείς δεν μπορεί να απκλείσει την προφυλάκισή τους, δεδομένου ότι στα ονόματά τους περιήλθαν ακριβά ακίνητα για τα οποία δεν πλήρωσαν οι ίδιες φυσικά.

Στο μεταξύ ο χορός των προφυλακίσεων - που έχουν μετονομαστεί σε προσωρινή κράτηση - ολοκληρώθηκε με πέντε στους πέντε. Η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου προφυλακίστηκε σήμερα πρώτη για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.Επίσης, προφυλακιστέος κρίθηκε λίγο μετά και ο Νίκος Ζήγρας. Τέλος τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών τού πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας λογοδότησε στον ανακριτή για την εμπλοκή του, το διάστημα 2007 έως 2010, στη μεταβίβαση, στη Μονή Βατοπεδίου, ακινήτων που κατείχε εξωχώρια εταιρεία ιδιοκτήτης της οποίας θεωρείται ο πρώην υπουργός. O Γ. Σαχπατζίδης αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι η συναλλαγή ήταν απολύτως νόμιμη και ότι δεν γνώριζε κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη, στον Κορυδαλό βρίσκεται από τη Μεγάλη Παρασκευή και ο Αστέριος Οικονομίδης, ο οποίος μάλιστα δεν ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και παρουσιάστηκε αυτοβούλως μετά την έκδοση εις βάρος του εντάλματος.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης