Νέος κανιβαλισμός : Ελεύθερες οι εισβολές στα σπιτια οφειλετών για ανεύρεση χρημάτων και αντικειμένων προς κατάσχεση έναντι οφειλών

Πρώτα μπήκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ανθρώπων, κατάσχοντας ακόμα και λίγα ευρώ έναντι οφειλών προς το Δημόσιο. Οφειλών που δημιούργησαν οι ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ φόροι.

Επειδή χιλιάδες άνθρωποι φυλάνε πια τα λίγα χρήματά τους σπίτι αποφάσισαν να μπορούν να εισβάλλουν στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα των φορολογουμένων για... αναζήτηση χρημάτων για είσπραξη φόρων ή άλλων οφειλών προς το Δημόσιο! Αν δεν βρίσκουν χρήματα θα μπορούν να κατάσχουν... αντικείμενα!

Τις έρευνες θα μπορούν να διενεργούν τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, ακόμα και χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τα πρότυπα των υπηρεσιών των ΗΠΑ (IRS).

Την έγκριση για την είσοδο της Εφορίας σε κατοικίες ή την επαγγελματική έδρα, για να βρουν «ζεστό χρήμα» ή να κατασχέσουν άλλα κινητά αντικείμενα για την είσπραξη οφειλομένων, άναψε γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η απόφαση από το Νομικό Συμβούλιο ελήφθη με οριακή πλειοψηφία (14-10 ψήφων).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης