Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα

Εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα, με την πληρότητα σε τρένα, πλοία και αεροπλάνα να αγγίζει ακόμη και το 100%. Βελτιώνεται ο καιρός από το Μ.Σάββατο, ωστόσο την Κυριακή του Πάσχα σε ορισμένες περιοχές ο ήλιος θα παίζει κρυφτό με τα σύννεφα. Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας.

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου είναι αυξημένη, ενώ οι πληρότητες στα περισσότερα πλοία αγγίζουν το 75% με 80%.

Αυξημένη είναι και η κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου από τη Μ. Πέμπτη, μέχρι και τις 22 Απριλίου, τρίτη ημέρα του Πάσχα θα πραγματοποιηθούν συνολικά 2.245 αφίξεις και αναχωρήσεις εκ των οποίων οι 74 είναι πτήσεις τσάρτερ ή έκτακτες.

Ως δημοφιλέστεροι προορισμοί χαρακτηρίζονται το Παρίσι, η Αλεξανδρούπολη και τα Χανιά.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους δύο σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων της Αττικής, Κηφισού και Λιοσίων, όπου οι πληρότητες φτάνουν προς όλους τους προορισμούς το 100%.

Για την αντιμετώπιση της αυξημένης ζήτησης από τα ΚΤΕΛ θα δρομολογηθούν επιπλέον λεωφορεία, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στην ελληνική περιφέρεια.

Αυξημένη κατά 30% είναι και η κίνηση στα τρένα. Για την κάλυψη των αναγκών προστίθενται επιπλέον βαγόνια στους συρμούς. Σε 24ωρες απεργίες προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης